Unlimited-sim

Ongelimiteerd inzetbaar in heel Europa

Unlimited EU

Onbeperkt internet zonder datalimiet

4G zakelijk internet maar dan supersnel en écht onbeperkt. Waar veel providers simkaarten aanbieden met limieten of snelheidsverlagingen, biedt TZI een simkaart waarbij je ongelimiteerd internet kunt gebruiken, zonder dag limiet of snelheden die worden afgeknepen. Perfect dus voor vele toepassingen. Ben je al in het bezit van een router en de benodigde accessoires? Ook in die situatie denken we graag met je mee en sturen we je alleen de TZI onbeperkt sim toe. Je kunt de router met de simkaart vervolgens zelf aansluiten. Kom je er toch niet helemaal uit? Onze specialisten staan altijd klaar om je te ondersteunen.

Deze 4G/5G onbeperkt internet sim is te gebruiken in de hele EU. De onbeperkt simkaart is uniek omdat er geen verbruiksrestricties op zitten, terwijl er hoge 4G/5G snelheden worden gehaald. Een ander voordeel ten opzichte van de meeste simkaarten is dat deze onbeperkt simkaart standaard is uitgerust met een vast publiek IP-adres, zodat de kaart op afstand benaderbaar is.

Sim Only

4G Unlimited sim EU

Onbeperkt internet binnen de hele EU, ideaal wanneer je veel zaken doet over de grens. De onbeperkt simkaart EU van TZI heeft geen beperking na 60 dagen, zoals het geval is bij reguliere simkaarten. TZI biedt een oplossing die je het hele jaar door kunt gebruiken in hele EU en stelt daarbij de belangrijkste netwerken open. Dit zorgt ervoor dat onze onbeperkt simkaart EU flexibel is in combinatie met een hoge mate van dekking.

Onbeperkt internet met vast IP

Ieder apparaat dat verbonden is met het internet krijgt een IP-adres toegewezen. Dit IP-adres is de registratiecode van het apparaat en wordt in het geval van mobiel internet standaard en automatisch gewisseld door jouw provider. Dit maakt het voor sommige applicaties of bijvoorbeeld servers lastig om te herkennen dat je verbinding probeert te maken. Een vast IP-adres maakt het gemakkelijker en sneller voor applicaties om te herkennen wie je bent. Om deze reden bieden wij zowel onze totaalpakketten als sim only aan inclusief een vast IP-adres.